Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122

Facultatea de Drept
+373 22 509 137

Facultatea de Psihologie și Asistență Socială
+373 22 509 196

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării
+373 22 509 193

Secția studii
+373 22 509 140

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127

Rectori de la universități private din România și Republica Moldova au participat la o intâlnire de lucru la Universitatea Danubius

La invitația Președintelui Consiliului de Administrație al Universității Danubius, Conf. univ. dr. Andy Pușcă, mai mulți rectori de la universități private din România și din Republica Moldova au participat la o întâlnire de lucru care a avut ca temă centrală identificarea de noi oportunități de colaborare pentru crearea de noi proiecte care să răspundă nevoilor studenților de a primi cele mai bune resurse educaționale și de leadership.

În cadrul evenimentului, rectorul UDG, Prof. univ. dr. Steve O. Michael a prezentat articolul despre sistemul de învățământ și legea educației și despre importanța implicării universităților private în viața economică, socială și culturală, atât în comunitățile din care acestea fac parte, cât și în întreaga lume, nu doar din punct de vedere educațional, ci și din perspectiva dezvoltării și inovării în toate domeniile. El a observat că universitățile private din România și Moldova funcționează în medii relativ noi pentru economia de piață, astfel încât asistăm de multe ori la neincluderea sau includerea limitată a problemelor din sectorul privat în discursul și deliberările învățământului superior public.

Participanții la această întâlnire de lucru au prezentat cele mai noi call-uri dezvoltate de Uniunea Europeana pentru mediul educațional, dar și aspectele cele mai importante pentru viața universităților din actuala Lege a Învățământului.

Evenimentul s-a bucurat de prezența Rectorului Universității Româno-Americane, Prof. univ. dr. habil. Costel Negricea, Prorectorul pentru strategia de resurse umane, administrație și relația cu mediul economico-social, Prof. univ. dr. Andrei Anghelina, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, împreună cu Secretarul General al Universității, Sabău Flavius Valentin, Rectorul Universității de Studii Europene din Moldova, Prof. univ. dr. Iurie Nicolae Sedlețchi, împreună cu Prorectorul Nicolae Sedlețchi și Prorectorul pentru strategie academică și programe de studii, Conf. univ. dr. Alexandru Căuia, de la Universitatea Liberă Internațională din Moldova și Rectorul Universității Andrei Șaguna, Prof. univ. dr. George Daniel Papari alături de echipa de management a Universității Danubius - Conf. univ. dr. Andy Pușcă, Președinte al Consiliului de Administrație, Prof. univ. dr. Steve O. Michael, Rector &CEO, Prof.univ. dr. habil. Florian Nuță, Prorector pentru Cercetare Științifică și Inovare, Conf. univ. dr. Alina Răileanu, Prorectorul pentru relația cu mediul de afaceri și administrație, Conf. univ. dr. Emanuel Marinescu, director Departament de Relații Internaționale, Ana-Iuliana Mihai, Director de Cabinet Rector, Conf. univ. dr. Alina Cheșcă și Oana Pocovnicu, director de Marketing și Relații Publice.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.