Contacte


Comisia de Admitere
+373 22 509 140
+373 22 509 127
+373 22 509 149

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Mesaje de mulțumire

„Multstimată doamna decan Aurelia Cojocaru, primiți sincerile mele mulțumiri pentru tot ce ați făcut pentru mine și colegii mei timp de aproape 5 ani. Toatele cuvintele nu ar fi suficiente să îmi exprime recunoștința care o port, nici să descrie metamorfoza prin care am trecut în anii de studii de psihologie
Ați fost inspirația noastră zi de zi, modelul de femeie, profesor, coleg și OM. Ne-ați motivat, ne-ați transformat , ne-ați crescut cum nimeni altcineva nu ar fi putut să o facă. În persoana Dumneavoastră am găsit motorul care ne-a pus în mișcare și ne-a determinat sa îndrăgim acest domeniu atât de vast, dificil și profund
Este o mândrie și onoare pentru noi să fim azi absolvenți ai Facultății de Psihologie și Asistență Socială și, cu capul sus, să pornim demni în lumea mare
Cu profundă recunoștință Olga Munteanu, anul II PM”

********************

„Am avut marea placere și marele noroc să fiu studentă acestei Facultăți „Psihologie și Asistență Socială”. Multumesc lectorilor pentru rabdarea și efortul depus de-a lungul acestor ani, pentru fiecare pas ghidat și pentru toată susținerea în acest domeniu. Plecăciuni pentru voi Dascăli
Limbas Diana”

********************

„Vreau să aduc cuvinte de recunoștință pentru fiecare lecție, pentru susținere, înțelegere și receptivitate. Ați depus un efort colosal și o părticică de suflet în cunoștințele fiecărui student și sperăm să satisfacem așteptările dvs. Vă mulțumesc pentru drumul parcurs împreună.
RACOVITA Olga”

********************

„Dragă doamna decana Aurelia Cojocaru, dragi profesori,
Astăzi, cu inima plină de emoție, îmi exprim profunda gratitudine pentru tot ce ați făcut pentru mine în acești ani. Ați fost mai mult decât niște profesori, ați fost mentori, sprijin, prieteni de încredere și o sursă constantă de inspirație. Ați știut în cel mai sigur mod cum să ne direcționați pe fiecare în alegerile de viitor să ne motivați, sa ne sprijiniți spre dezvoltare profesională.
Vă mulțumesc pentru că ați crezut în mine, chiar și atunci când eu nu am făcut-o. Ați creat un mediu de învățare excepțional, unde am învățat enorm și m-am dezvoltat ca student și ca om. Apreciez în mod special grija cu care m-ați ascultat și consiliat în momentele dificile.
Vă doresc mult succes în continuare și sper să vă fac mândri de mine pentru că eu sunt foarte mândră că v-am avut ca profesori și astăzi sunt absolventă Facultății de Psihologie și Asistență Socială.
Cu stimă și recunoștință,
Libi Bubuioc”

********************

„Stimați profesori ai Facultății de Psihologie și Asistență Socială de la USEM.
Doresc să vă exprim recunoștința mea sinceră pentru dedicarea și profesionalismul de care ați dat dovadă pe parcursul anilor de studiu. Ați fost nu doar profesori, ci și mentori care au ghidat fiecare pas al nostru, ne-au inspirat și ne-au ajutat să creștem atât profesional, cât și personal.
Fiecare curs și seminar a fost o ocazie de a învăța și de a descoperi noi perspective asupra lumii psihologiei și asistenței sociale. Ați reușit să ne încurajați curiozitatea și să ne motivați să atingem excelența. Prin efortul și pasiunea voastră, ne-ați oferit un exemplu de urmat și ne-ați pregătit pentru provocările viitoare din carierele noastre.
Vă mulțumim pentru răbdare, pentru cunoștințele împărtășite și pentru sprijinul constant. Apreciez în mod deosebit deschiderea cu care ne-ați ascultat și ne-ați înțeles preocupările, precum și pentru sfaturile valoroase pe care ni le-ați oferit.
Cu profund respect și gratitudine,
Rozmerița Olesea.”

********************

„Ma adaug la spuseleele Olesei. Astăzi, în fața dumneavoastră, suntem nu doar ca absolvenți, ci ca niște ucenici care și-au găsit maeștrii. Ați fost lumina care ne-a ghidat prin labirintul cunoașterii, sculptura care ne-a modelat caracterul și busola care ne-a arătat direcția spre succes.
De-a lungul anilor, ați fost mai mult decât profesori, ați fost mentori și prieteni. Ne-ați ascultat cu atenție temerile, ne-ați încurajat visele și ne-ați șters lacrimile.
Astăzi, am finisat ciclul de licență cu o comoară de cunoștințe, dar mai ales cu o inimă plină de respect și admirație pentru dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ne-ați oferit: sacrificiul timpului, sprijinul necondiționat și încrederea nesfârșită.”

********************

„Nustiu ce aș mai putea adăuga la cuvintele frumoase scrise de colegele mele Și eu la rindul meu vă sunt recunoscătoare pentru transformarea noastră. Vă mulțumesc la fiecare în parte pentru energia și încrederea transmisă. Vă mulțumesc pentru faptul, ca ați crezut în noi, pentru mediul și atmosfera caldă oportună pentru dezvoltare.
Dragele noastre profesoare sunteți femei frumoase cu omenia și bunul simț în capul mesei, profesionalismul de care ați dat dovadă ne-a motivat să îndrăgim această meserie și cu dragoste sa continuam această cale.
Vreau să ajungem peste ani să vă bucurăm cu rezultatele noastre, indiferent unde vom fi, dar noi cu mândrie să spunem ca am am avut niște discipoli minunați!!!!”

********************

„Mă alipesc la cuvintele spuse de colegi și declar cu toată certitudinea și gratitudinea, că pe parcursul anilor de studii am avut onoarea să cunosc la USEM, facultatea de Psihologie și Asistență Socială cei mai profesioniști și răbdători profesori și mentori.Mă închin în fața Dvstră pentru enorma răbdare față de noi toți. Ne-ați încurajat să păsim cu pași mai siguri , să ne atingem scopurile și idealurile.Fie ca viața tuturor dascălilor să fie mai frumoasă și luminoasă,căci merită din plin.În această viață zbuciumată, Vă doresc un car de sănătate.Să fiți mereu în paza Domnului. Vă mulțumim din suflet, stimați dascăli!”

********************

„Stimată Doamnă Lilia Şargu,
Vă mulțumesc pentru studiile efectuate în cadrul universității USEM, am avut parte de o experienţă extraordinară, dar și una specială, întrucât am cunoscut profesori bine pregătiți în domeniul Științelor Economice.
Această experiență în cadrul universității USEM, diferită de orice învățasem până atunci, a influențat foarte mult dezvoltarea mea profesională și personală. Am experimentat un alt mod de învățare, bazat mai mult pe practică, marcând o influență deosebită asupra modului în care mă raportez la profesia mea, și nu în ultimul rând la oamenii cu care lucrez. 
În încheiere, îmi exprim încă o dată  mulțumirea  pentru  pregătirea specialiştilor – economişti, dar şi deschiderea orizonturilor noi care ne dau posibilitatea de a evolua în continuu.
Cu deosebită stimă,
Iana Lungu”
 
********************
 
„În acest scurt mesaj vreau să adresez sincere mulţumiri conducerii Universităţii de Studii Europene din Moldova, în frunte cu domnul rector – Iurie Sedlețchi, doctor habilitat, profesor universitar;  Șargu Lilia doctor în științe economice conferenţiar universitar cât și lectorilor Catedrei de  Finanţe şi contabilitate.
Cu o deosebită plăcere subliniez faptul că vă sunt absolut recunoscător pentru sfaturile inspirate şi discrete, pentru blândeţea cu care m-ați călăuzit pe calea devenirii profesionale.
Sincere mulțumiri pentru libertatea pe care mi-ați acordat-o la prelegeri şi seminare, căci doar ea m-a încurajat să explorez noi tărâmuri şi să mă desăvârşesc ca personalitate, iar cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o a fost aceea că perseverenţa învinge orice obstacol.
Totodată apreciez nespus de mult programul de studii bine gîndit și structurat, cît și demonstrarea profesionalismului și metodelor de predare a materialului didactic la un nivel acceptabil de înțeles.
Profesorii bine pregătiți, programele bine organizate, cât și șansa de a învăța de la profesori cu o experiență vastă în domeniu - a fost un succes pentru acest ciclu de licență. Pe lângă cursurile și practicile moderne propriu-zise, am avut marea ocazie de a participa la diverse conferințe naționale și internaționale. Colectivul, din care am făcut parte patru ani, a fost unul motivant, mereu într-o strânsă competiție. Totul s-a desfășurat într-un mediu plăcut, în care m-am putut dezvolta ca specialist și dobândi noi cunoștințe la fiecare pas.
Cu multă caldură în suflet îmi exprim gratitudinea pentru faptul că pe parcursul a patru ani de studii aţi contribuit la formarea şi dezvoltarea mea ca specialist.
Aţi fost şi veţi fi pentru mine un model de comportament, prestanţă şi erudiţie. Vă preţuiesc nespus pentru că aţi ştiut să mă îndrumaţi cu exigenţă, dar şi să mă povăţuiţi cu dragoste. 
Mă închin cu plecăciune în faţa Domniilor Voastre pentru felul în care m-ați motivat, pentru că aţi crezut în mine şi mi-ați dat de atâtea ori şansa de a mă afirma. Îmi va rămâne pentru totdeauna întipărit în memorie exemplul Profesorilor adevăraţi.
Vă aduc sincere mulțumiri pentru un program de studii bine gîndit și structurat. Totodată  vă sunt recunoscător, pentru demonstrarea profesionalismului și metode de predare a materialului didactic la un nivel acceptabil de înțeles.
În final, am un apel pentru postulanţii la studii: 
Alegeţi Universitatea de Studii Europene din Moldova şi nu veţi regreta – este o şcoală  solidă a vieţii!
Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice
Specialitatea Finanţe şi bănci
Botnarenco Ion”
 
********************
Vreți să adăugați un mesaj?
Ne puteți expedia un email la info@usem.md , sau ne puteți scrie un Mesaj Privat pe Facebook sau Instagram.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.