Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
+373 22 509 148
info@usem.md

Facultatea de Drept
+373 22 509 137

Facultatea de Psihologie și Asistență Socială
+373 22 509 196

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării
+373 22 509 193

Secția studii
+373 22 509 140

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127

Evenimente

Conferință organizată de către Școala Doctorală: „Științe juridice și relații internaționale”, USEM în parteneriat cu Catedra Drept privat a Facultății de Drept, USEM.

Vezi toate evenimentele

Invitație la trainingul „Protecția mediului prin gestionarea adecvată a deșeurilor și a consumului rațional” organizat de Ecovisio

 
 
În cadrul acestuia participanții vor pregăti articole sau reportaje despre cum sunt gestionate deșeurile în localitatea de baștină sau în alte regiuni, care vor putea fi selectate în procesul de lucru.
Instruirea va avea o durată de trei zile și sunt așteptați cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de scriere a articolelor, dar și abilitățile de creare a reportajelor video pe teme de mediu, gestionarea deșeurilor și consumului informat.
Astfel, pot participa reprezentanți ai diferitor mass-media (ziar, radio, televiziune, online), precum și studenți ai facultăților/școlilor de jurnalism.
Experiența de lucra cu video și deținerea echipamentului sunt binevenite.
 
Sunt invitați și specialiști în probleme de mediu (jurnaliști, bloggeri, ecologiști) care doresc să-și împărtășească experiența sau să scrie mai multe articole despre problema deșeurilor din Republica Moldova, precum și să discute posibilele metode de soluționare a acesteia.
Participanții selectați vor avea posibilitatea să realizeze materiale jurnalistice timp de șase luni, câte un material în fiecare lună.
Acestea vor fi publicate pe site-ul faradeseuri.md, iar în procesul de lucru, participanții vor putea folosi sprijinul mentorilor de la instruire, precum și specialiștilor de la EcoVisio.
Cinci cele mai bune materiale vor fi premiate.
 
EcoVisio va acoperi costurile participanților pentru transport, două mese (prânz, pauză de cafea) și cazare la necesitate.
Instruirea va avea loc la oficiul organizației EcoVisio din Chișinău. Activitățile practice, de asemenea, se vor desfășura în Chișinău, locațiile vor fi selectate în cadrul procesului de instruire.
 
Doritorii de a participa sunt invitați să trimită o scrisoare de motivare și un articol, reportaj video sau audio despre problema deșeurilor până la 17 decembrie pe adresa nataliiaoleatovschi@gmail.com.
În urma analizei scrisorilor și materialelor expediate de doritori vor fi selectați zece participanți.
 
Datele posibile pentru desfășurarea seminarului sunt:20-22 decembrie, între orele 10.00-17.00
Doritorii de a participa sunt rugați să indice în scrisoarea de motivație datele potrivite pentru ei.
 
Instruirea se va desfășura în două limbi: română și rusă.
Pentru mai multe informații, puteți contacta telefonic organizatorii: Natalia Oliatowski, coordonator de proiect, 37379794938
sau
Anna Bock, asistent de proiect, 37368580458.
 
Eco Visio este o organizație publică non-guvernamentală. Principiile de bază ale muncii acesteia sunt: cooperarea în loc de concurență, încrederea, unitatea în diversitate, calitatea și urmărirea excelenței, simplitate și sustenabilitate.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.