Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
+373 22 509 148
info@usem.md

Facultatea de Drept
+373 22 509 137

Facultatea de Psihologie și Asistență Socială
+373 22 509 196

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării
+373 22 509 193

Secția studii
+373 22 509 140

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127

Evenimente

Conferință organizată de către Școala Doctorală: „Științe juridice și relații internaționale”, USEM în parteneriat cu Catedra Drept privat a Facultății de Drept, USEM.

Vezi toate evenimentele

Erasmus+ QA

 
Oficiul Național Erasmus a lansat campania de informare dedicată Programului Erasmus , ediția 2019
Primul eveniment din seria „Erasmus Q&A” a fost organizat la Academia de Studii Economice din Chișinău (Bloc F, str. G. Bănulescu-Bodoni, 59).
Formatul acestui eveniment a presupus o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru studenții din Chișinău, interesați de bursele oferite de Programul Erasmus .
Pe durata „Erasmus Q&A, echipa Oficiului Erasmus a oferit răspunsuri la întrebările participanților despre bursele oferite, perioade de aplicare, conținutul dosarului de aplicare, nivelul de cunoștințe a limbii engleze și altor limbi străine pe care trebuie să îl dețină aplicanții, stabilirea programului de studii în universitatea gazdă, recunoașterea creditelor studenților la întoarcerea în universitatea de acasă, ș.a.
 
Iar AICI puteți accesa aceste răspunsuri.
 
„Erasmus Q&A” va fi organizat, de asemenea pentru studenții de la universitățile din Bălți, Cahul și Comrat. Sesiuni similare de informare vor fi organizate pentru staff-ul academic din Chișinău și regiuni.
Pentru detalii privind sesiunile de informare ulterioare, recomandăm să urmăriți site-ul oficial www.erasmusplus.md, și paginile de Facebook și Instagram.
 
Campania anuală de informare, organizată de către Oficiul Național Erasmus în Moldova, are scopul de a prezenta oportunitățile Programului Erasmus în rândul studenților și staff-ului academic din Republica Moldova, precum și de a promova internaționalizarea studiilor, mobilitatea și schimburile de experiență pentru studenți și cadre didactice.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.