Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@yahoo.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Concurs internațional pentru studenți - „VAVT 2020 - VÂNZARE INTERNAȚIONALĂ”

 
Academia de Comerț Exterior a Ministerului Dezvoltării Economice al Federației Ruse împreună cu Camera de Comerț și Industrie a Federației Ruse anunță cea de-a VII-ea ediție a Concursul studenților în Arbitrajul comercial internațional, denumit după M. G. Rosenberg „VAVT 2020 - VÂNZARE INTERNAȚIONALĂ”.
 
Competiția se desfășoară în două secțiuni: rusă și engleză. Rezultatele competiției sunt rezumate pentru fiecare secțiune separat.
 
Sunt invitați să participe studenți la nivel de licență sau masterat în domeniul de drept din toate universitățile din Rusia și din alte țări.
 
Concursul se petrece în două tururi:
Primul tur - pregătirea și depunerea memorandumurilor reclamantului până la 3 februarie 2020. Tragerea la sorți a echipelor pentru audierile din prima rundă va avea loc pe 5 februarie 2020, după care echipele depun memorandumuri ale pârâtului până la 6 martie 2020.
Al doilea tur - audieri orale sub formă de dueluri procedurale ale echipelor.
 
Audierile din prima rundă, în cadrul căreia fiecare echipă va lua parte la două competiții (în prima - în calitate de reclamant, în cea de-a doua - în calitate de pârât), vor avea loc pe 18 martie 2020 la Academia de Comerț Exterior  (Moscova, Vorobyevskoye Shosse, 6A).
 
Audierile din turul doi (sferturi de finală și semifinale) vor avea loc la Academia de Comerț Exterior pe 19 martie 2020 (Moscova, Vorobyevskoye Shosse, 6A).
 
Audierile celei de-a treia runde (finale) vor avea loc pe 20 martie 2020 la Centrul de Congrese al Camerei de Comerț și Industrie a Federației Ruse (Moscova, Ilyinka St., 6).
 
Juriul Concursului este format din arbitri din diferite țări. În cea de-a III ediție a Concursului în anul 2016 am avut noroc să-l vedem în calitate de membru al Juriului pe Dl Dumitru Postovan, fostul procuror general al Republicii Moldova.
 
Participarea la concurs este gratuită.
Cheltuielile de cazare, alimentatie, suplimentele de călătorie și orice alte costuri vor fi suportate de participanți.
 
Echipele din Republica Moldova sunt mult așteptate la Concurs.
 
Regulamentul Concursului, toate materialele și noutățile vedeți pe pagina oficială a Concursului http://www.vavt.ru/moot/site/konkurs_rosenberg2020 .