MDРУEN
Precedent |  Știri  |  Next

Invitație: CPR Moldova: „Un an pierdut: transparența, accesul la informații și datele cu caracter personal în sectorul justiției din Republica Moldova” - 16.02.2018

 
 
Centrul de Politici și Reforme vă invită la un atelier de lucru, vineri, 16 februarie, ora 16:00, în care vor fi prezentate concluziile și recomandările studiului elaborat de CPR Moldova: „Un an pierdut: transparența, accesul la informații și datele cu caracter personal în sectorul justiției din Republica Moldova” și în care se vor discuta despre caracterul public al procesului de judecată, publicitatea hotărârilor judecătorești, justiție transparentă și protecția datelor cu caracter personal.

Studiul analizează felul în care sunt aplicate în practică reglementările privind accesul la informație în Republica Moldova, în sectorul justiției, în contextul evoluțiilor din ultimul an. Pentru aceasta CPR Moldova a recurs la interviuri cu actorii afectați (cei din sistemul justiției, dar și cu jurnaliști), solicitări de informații, analiza legislației și a altor informații disponibile.

Studiul poate fi găsit accesând link-ul: http://bit.ly/2s8ymIq.

La eveniment sunt invitați să se înregistreze reprezentanți mass-media, reprezentanți din sectorul justiției, studenții facultăților de drept, dar și toți cei interesați de subiectul accesului la informații, transparenței justiției și protecției datelor cu caracter personal. 

Pentru înregistrare, vă rugăm, folosiți formularul: https://goo.gl/forms/mST2RXvAQtPuILNH2 sau să expediați un mesaj la adresa cprmoldova@gmail.com, cu subiectul „Atelier de lucru CPR Moldova”.

Acest eveniment se desfașoară în cadrul proiectului „Transparency, Access to Information and Personal Data Protection in Moldova: Striking a Balance”, implementat de CPR Moldova cu susținerea financiară a Guvernului Finlandei.

Sunteți așteptați pe data de 16 februarie, la ora 16:00 la Armenească 13A Coworking Space, str. Armenească, 13A, Chișinău
 
Accesați pagina evenimentului pe Facebook
 

Utilizator

Linie fierbinte

Anticamera USEM

+373 22 509 122
+373 22 509 127
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@yahoo.com

Adresați o întrebare