Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Evenimente

Catedra „Drept Public” din cadrul Universității de Studii Europene din Moldova organizează Conferința științifică studențească interuniversitară națională cu participare internațională „Mecanisme naționale și internaționale de protecție a drepturilor omului în contextul promovării valorilor europene”, care va avea loc la data de 10 februarie 2023.

Prima întâlnire

01 Septembrie 2022

Vezi toate evenimentele

Adresați o întrebare

Căutare

Lansarea cărții „Introducere în Audit de la concept la misiune”

Facultatea de Științe Economice USEM organizează lansarea cărții „Introducere în Audit de la concept la misiune”

Rezultat al proiectului științific internațional Republica Moldova - România - Marea Britanie și realizat de o echipă de profesioniști din mediul academic, de cercetare și practicieni. Recunoscut în domeniul didactico-științific de profesori universitari, de șpecialiști din domeniul auditului și Apreciat cu cea mai ânaltă distincție la concursul Internațional EUROInvent 2021, Iași România.

 

Avem onoarea să Vă invităm la acest eveniment organizat și găzduit de Universitatea de Studii Europene din Moldova, Chișinău, Republica Moldova în data de 08.09.2021, ora 11.00.

Adresa: strada Ghenadie Iablocikin 2/1, în sala 308, Biblioteca Universității. 

NB: În sala unde va avea loc evenimentul, vor fi prezenti un număr de persoane corespunzător capacității încăperii cu respectarea cerințelor de siguranță sanitară.

Vă rugăm să respectați obligatoriu măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 stabilite de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, inclusiv respectarea distanței fizice de minimum 1 metru și purtarea măștilor de protecție.

 

Despre eveniment publicul larg va fi informat prin comunicate de presă pe pagina instituției și prin intermediul rețelelor publice de socializare.

 

Mulțumim pentru ințelegere!

Administraţia Facultăţii Ştiinţe Economice