Contacts

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

Which Faculty from the listed below interests You?

Events

Catedra „Drept Public” din cadrul Universității de Studii Europene din Moldova organizează Conferința științifică studențească interuniversitară națională cu participare internațională „Mecanisme naționale și internaționale de protecție a drepturilor omului în contextul promovării valorilor europene”, care va avea loc la data de 10 februarie 2023.

Prima întâlnire

01 September 2022

View all events

Ask us a question

Search

Invitație la conferința științifică națională studențească „Tendințe în perfecționarea reglementărilor juridice de drept privat”, ediția VII

Joi, 14 aprilie 2022
orele 10:00
online
se va desfășura
Conferința științifică națională studențească cu tema „TENDINȚE ÎN PERFECȚIONAREA REGLEMENTĂRILOR JURIDICE DE DREPT PRIVAT”, ediţia VII.

La conferință sunt invitați profesorii și studenții de la USEM, precum și din alte instituții de învățămînt superior din Republica Moldova.

Intenția de a participa la conferință împreună cu referatele se prezintă pînă la 12 aprilie 2022 la Catedra Drept Privat a Universităţii de Studii Europene din Moldova.

Informaţia se va expedia prin e-mail şi va purta numele și prenumele autorului și recenzentului, denumirea (tema) referatului la adresele: 

usem_80@mail.ru sau catedra.drept.privat@usem.md

Materialele conferinței studențești, care corespund cerințelor metodice și științifice vor fi publicate, iar participanții activi vor primi certificat de participare. 

NOTĂ: Linkul de acces va fi expediat tuturor participanţilor în ziua desfăşurării Conferinţei.

Ion BÎTCA , dr. în drept, conf. univ.
Șeful Catedrei de Drept Privat, USEM