Контакты


Приемная комиссия
+373 22 509 140
+373 22 509 127
+373 22 509 149

Бухгалтерия
+373 22 509 143

Приемная лицея
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

Задайте вопрос

Поиск

Unii absolvenți ai Facultății de Psihologie

De-a lungul timpului absolvenții noștri au reușit să câștige respectul colegilor și să se impună cu profesionalism pe piața muncii din Republica Moldova.
 
Într-o lume dominată de viteză și planificare, de goana după avere și onoruri și de falsele rețete pentru fericire, absolvenții Facultății de Psihologie și Asistență Socială au reușit să-și afle armonia.

Mulți sunt cei care astăzi se bucură de un nume și de success în domeniul dat.
Iată doar câțiva din miile de absolvenți ai facultății noastre:
  
Brașoveanu Rodion, absolvent al programului de licență Psihologie (2022) și programului de master Psihologia Muncii și Organizațională (2024) își desfășoară activitatea pastorală ca cleric al Mănăstirii Curchi și recunoaște că studiile în psihologie l-au ajutat să înțeleagă personalitatea umană.
Guzun Valeriu, absolvent al programului de master Psihologia Educației (2024) activează în prezent ca fondator și director al Liceului Privat Da Vinci
Pîrțac Mariana, absolventă a programului de master Psihologia Educației (2023) în prezent directoare adjunctă pentru instruire Liceului Privat Da Vinci.
Cujba Eugenia, absolventă a programului de master Psihologia Muncii și Organizațională (2024), astăzi activează în funcția de Director comercial Vip Magazin Grup și recunoaște că cunoștințele și abilitățile dobândite în perioada anilor de studii îi folosesc mult în activitatea profesională, testarea și evaluarea de personal.
Tacu Olga, absolventă a programului de master Psihologia Muncii și Organizațională (2024) în prezent ofițer de informații, Serviciul de Informații si Securitate.
Bulbaș Eugenia absolventă a programului de licență Psihologie (2022) și programului de master Psihologie Clinică (2024) își desfășoară activitatea ca psiholog și ofițer superior în cadrul Regiment de stat major al Ministerului Apărării.
Țîcu Mădălina absolventă a programului de licență Psihologie (2022) și programului de master Psihologie Clinică (2024) își desfășoară activitatea în IP Centrul Republican Experimental Protezare Ortopedie şi Reabilitare.
Cojocaru Irina absolventa programului de master Psihologie Clinică (2024) cu pasiune lucrează ca psiholog în cadru SRL KVM CONS.
Blîndu Liliana absolventă a programului de licență Psihologie (2022) și programului de master Psihologie Educației (2024) își desfășoară activitatea ca Director în Centrul de Creație a Copiilor.
Naumov Anna absolventă a programului de licență Psihologie (2024), cunoștințele acumulate în perioada anilor de studii, astăzi le aplică în funcția de terapeut comportamental, în cadrul AO „SOS Autism”
Țerna Daniela absolventă a programului de licență Psihologie (2024), cunoștințele acumulate în perioada anilor de studii, astăzi le aplică în funcția de terapeut, în cadrul AO ADOR-Asociația Dorințelor și Obiectivelor Realizate
Violina Panczi - una din absolventele facultății noastre cu 10 pe linie, se dezvoltă profesional, este recunoscută de către angajatori și specialiști ca un bun profesionalist.
În present activează ca metodist în cadrul Facultății de Psihologie și Asistență Socială, dezvoltându-și inclusiv abilitățile pedagogice și organizatorice.
Sergiu Iordachi - absolvent Ciclul II Psihologia Muncii și Organizațională, șef de promoție, în prezent angajat în cadrul Ministerului Economiei.
În paralel își dezvoltă pasiunea pentru psihologia metafizică, fiind cunoscut și ca cel mai bun Astrolog din R. Moldova.
Isidor Zamisnâi, absolvent Ciclul II Psihologie Clinică, astăzi medic rezident chirurg la Centrul Mamei și al Copilului.
Bogdan Cojoleanca, absolventul care a reușit în cel mai armonios mod să îmbine psihologia laică cu cea religioasă.
În prezent este Director la Seminarul Teologic „Mitropolitul Dosoftei” din Suceava, doctor în științe, prof universitar, implicându-se activ în procese de formare continuă în toată lumea, puține fiind punctele geografice unde nu a reușit încă să ajungă să dobândească, dar și să ofere din propria experiență și dedicare misionară.
Aliona Diyar, o prezență optimistă și energică în sala de curs, după absolvirea Ciclului II Activează ca psiholog la Instituția Publică Școala Primară „Spiridon Vangheli” din or. Ungheni.
Raluca-Elena Cojoleanca - pe parcurusul celor trei ani de studii a dat dovadă de multă implicare și dedicație, excelând la cursurile de psihologie socială.
În prezent își desfășoară activitatea ca psihopedagog în cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Sfântul Andrei” din România, Gura Humorului
Alexandru Popescu, întotdeauna curios și sețos de carte, după absolvirea Facultății de Psihologie și Asistență Socială, activează ca psiholog în Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Ungheni
Maria Mogâldea după absolvirea Ciclului I își continuă studiile la Materat, Specialitatea Psihologia Muncii și Organizațională, dezvoltându-se professional în calitate de manager în echipa „Magnum Co Plus”.
Natalia Crăciunel după absolvirea universității activează în cadrul IMSP SR Ungheni.
Doina Păvălache, activă și energică, a reușit să se implice în diverse activități de voluntariat, iar în prezent lucrează ca psiholog în cadrul A.O. „Centrul de Educații Pentru Generații” CEPG.
Svetlana Ursu este absolventa care demonstrează o dată în plus că atunci când există dorință și voință, nimic nu este imposibil și niciodată nu este târziu să îmbrățișăm o nouă profesie.
După ce a finalizat cu succes studiile de licență și masterat în cadrul facultății noastre lucrează psiholog în cadrul IMSP CMF Ungheni.
Olga-Simona Tofan a manifestat un deosebit interes pentru psihologia dezvoltării și psihopedagogia incluzivă, astăzi activează ca responsabil de program și profesor la Centrul Școlar de Educație Incluzivă, „Sfântul Andrei” din România, Gura Humorului.
Maria Ciubotaru ne dovedește că atunci când îți dorești cu adevărat ceva, tot universul contemplă la realizarea acetei dorințe.
Dând dovadă de multă implicare dna Maria lucrează psiholog la Școala Profesională din or Ungheni.
Alexandr Orlioglo - Psihologia Clinică a fost reușit îmbinată cu rezidențiatul în medicină, iar în prezent, Alexandr își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfântul  Arhanghel Mihail”.
Tatiana Roșca, pe bună dreptate perla Facultății de Psihologie și Asistență Socială.
Pe parcusul anilor de studii a fost descoperirea uimitoare a fiecărui profesor, a adunat multe aprecieri pentru dedicarea de care a dat dovadă, pentru acumularea cunoștințelor aprofundate și a cercetărilor efectuate în străinătate.
Astăzi, pe lângă studiile de doctorat, a modulelor de pregătire aprofundată din Italia și Spania și a multiplelor activități private, este lector universitar, unul din cei mai îndrăgiți profesori ai facultății noastre, care împărtășește cu dăruire studenților din tezaurul cunoștințelor acumulate în ani.
Сristina Costov dupa absolvirea Facultății de Drept din cadrul instituției noastre, a înțeles că chemarea ei este totuși psihologia.
Cu multă tenacitate și-a ales spre cercetare cela mai neobișnuite fenomene, iar în lucrarea sa de final a căutat să elucideze visul ca proces psihic. Mereu a încercat să pătrundă în cele mai ascunse laturi ale ființei umane și să găsească răspuns chiar și acolo unde părea a fi imposibil de aflat ceva.
Astăzi Cristina este scriitoare, are la activ deja 7 cărți, iar artistismul ei neapărat are conotații psihologice. 
Tatiana Zbancă cu o carieră de succes în domeniul dreptului, a hotărât că își dorește mai mult, că vrea să cunoască adevărul în cea mai pură formulă. Și-a dorit o schimbare și a făcut-o atunci când a înteles că ceea de ce are nevoie este un studiu aprofundat în psihologie. S-a ajutat pe sine, s-a descoperit altfel decât credea că e posibil, iar în prezent, pe lângă cursurile pe care le predă studenților din cadrul facultații de Drept, USEM, Tatiana este și trainer de dezvoltare personală și-și ajută clienții să performeze în diferite sfere ale vieții
Ana Stiopa, pe parcursul anilor de studii, a fost supranumită „femeia de fier” a grupei, datorită rezistenței la factorii de stres, a rezultatelor trainingurilor de dezvoltare personală și a capacității ei de mobilizare. În prezent activează ca psiholog în cadrul Penitenciarului nr 6 din Soroca
Doina Stână datorită performațelor înregistrate în perioadele stagiilor de practică, a fost angajată chiar de pe băncile facultății în cadrul Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului sec Râșcani
Irina Moruz în prezent angajata Inspectoratului Fiscal de Stat, absolventa facultății noastre, specialitatea Asistență Socială.
Ludmila Iacubovschi a excelat în psihologia pediatrică, iar în prezent copiii plasați în cadrul Asociației Împotriva Violenței în Familie „Casa Mărioarei”, unde Ludmila își desfășoară activitatea, o numesc „Mama”, din dragoste și respect pentru devotamentul ei ca psiholog. Iar pentru o pregătire mai aprofundată, Ludmila a decis să urmeze un modul de formare profesională în Milano, Italia.
Veronica Bobeica, o altă absolventă care încă de pe băncile facultății a reușit să-și croiască un drum spre culmile succesului. Veronica în prezent este manager pe resurse umane și psiholog în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Familiei,Telenești.
Viorica Codreanu, fire perseverentă și ambițioasă, își desfășoară activitatea în cadrul Direcției pentru Protecția Dreptului Copilului ca Psihopedagog organizator pe probleme sociale.
 
Protoiereul Ştefan Rîmbu, este Președintele Sectorului Eparhial Relații Culturale din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni. Absolvent al Ciclului II cu domeniul de profesionaizare Psihologia Muncii și Organizatională , a ales psihologia înțelegându-i importanța majoră și necesitatea în parcursul său pastoral.
 
Kiril Patraniche, absolvent licență și masterat al Facultății de Psihologie și Asistență Socială USEM, își continuă studiile de doctorat la Barcelona și activează în domeniu în Spania.
Kiril e dovada clară că cu o diploma USEM la activ, visul european este mai aproape
Manea Nela - profesoara care îi învață psihologie pe români. Activează ca psiholog clinician în cabinetul individual de psihologie și psihoterapie din Contanța, România. 

Этот сайт использует Cookie

Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик, подбирать для вас подходящий контент и рекламу, а также дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях. Мы передаем информацию о ваших действиях на сайте партнерам Google: социальным сетям и компаниям, занимающимся рекламой и веб-аналитикой. Наши партнеры могут комбинировать эти сведения с предоставленной вами информацией, а также данными, которые они получили при использовании вами их сервисов.