Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

Задайте вопрос

Поиск

Oportunitate pentru cei pasionați de jurnalism și științe ale comunicării!

 

 

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei anunță deschise aplicările pentru o Școală de Jurnalism de week-end, organizată la Iași, în perioada 16 – 18 septembrie 2016. Vor fi selectați 50 de participanți, studenți pasionați de științele comunicării și jurnalism.

 
Școala va presupune 3 zile de training-uri și aplicații practice, dar și shopping și turism. Temele majore ale cursului vor fi: promovarea unui ONG; jurnalism online; jurnalism de Televiziune și Radio; întreținere site-uri, blog-uri, social media; conținut media; monitorizare de trafic; fotografie, video o zi de practică în domeniul ales și o vizită la un studiou TV din Iași! Instructorii Şcolii de la Iași sunt jurnalişti sau experţi media notorii din România.
 
Școala se adresează studenților care vor să urmeze o carieră în domeniul comunicări, iar în anii de studiu intenționează să își dezvolte abilitățiile în mediul asociativ. Astfel, Școala de Jurnalism de la Iași își propune să pregătească 50 de voluntari care să promoveze acțiunile și imaginea ONG – urile de tineri din Republica Moldova, din interiorul acestora.
 
Înscrierile se fac până luni, 12 septembrie 2016.