Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

События

Catedra „Drept Public” din cadrul Universității de Studii Europene din Moldova organizează Conferința științifică studențească interuniversitară națională cu participare internațională „Mecanisme naționale și internaționale de protecție a drepturilor omului în contextul promovării valorilor europene”, care va avea loc la data de 10 februarie 2023.

Prima întâlnire

01 Сентября 2022

Посмотреть все события

Задайте вопрос

Поиск

Invitație la conferință: Reglementări naționale și standarde juridice internaționale în domeniul protecției drepturilor consumatorului

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, care este marcată la nivel mondial în fiecare an la data de 15 martie, Academia „Ştefan cel Mare” a MAI al Republicii Moldova va organiza la data de 19 martie 2021, Conferinţa ştiinţifică internaţională cu genericul: Reglementări naționale și standarde juridice internaționale în domeniul protecției drepturilor consumatorului.

Eveniment va oferi participanților posibilitatea de a realiza un schimb de experienţă și de a aborda, prin prisma teoriei și practicii, multiple aspecte legate de problematica protejării intereselor economice ale consumatorilor la nivel național și internațional.

Condiţii de participare:
1. Până la data de 26 februarie 2021, se va trimite în format electronic la adresa de email mihaela.pascal@mai.gov.md confirmarea participării la conferinţă cu indicarea datelor de contact a autorului și a titlului comunicatului științific;
2. Până în data de 05 martie 2021 se va prezenta lucrarea științifică  în format electronic la aceeași adresă de email.
Rugăm participanţii să respecte datele limită stabilite.
În legătură cu necesitatea respectării restricțiilor stabilite de către Guvern din cauza pandemiei COVID-19, conferința se va realiza în regim online.
Programul conferinței și modalitatea de participare la lucrările acesteia vor fi plasate pe situl oficial al Academiei (http://www.academy.police.md/cu 5 zile înainte de data desfășurării.
Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numărul de telefon +37360542211.