Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

События

Catedra „Drept Public” din cadrul Universității de Studii Europene din Moldova organizează Conferința științifică studențească interuniversitară națională cu participare internațională „Mecanisme naționale și internaționale de protecție a drepturilor omului în contextul promovării valorilor europene”, care va avea loc la data de 10 februarie 2023.

Prima întâlnire

01 Сентября 2022

Посмотреть все события

Задайте вопрос

Поиск

Invitație de participare la concursul anual Premiul AHJUCAF

Sunteți invitați de a participa la concursul anual Premiul AHJUCAF, care promovează munca tinerilor viitori juriști și dreptul francofon.

Premiul AHJUCAF oferă o recompensă autorului unei cărți, teze sau cercetări, scrise în limba franceză, pe o temă juridică, referitoare la esența dreptului sau misiunile, activitatea, jurisprudența, istoria uneia sau a mai multor înalte jurisdicții membre ale AHJUCAF.

Premiul acordat este de 3000 euro și promovarea lucrării în cazul în care aceasta a fost deja publicată, fie un ajutor în valoarea aceleiași sume pentru publicare dacă lucrarea încă nu este publicată. În mod excepțional, în ceea ce privește calitatea lucrărilor prezentate, juriul poate decide să acorde două premii per concurs sau să nu acorde niciun premiu.

Sesiunea 2022 a Premiului AHJUCAF este deschisă și cererile pot fi transmise la Secretariatul General al AHJUCAF până la 1 martie 2022, la adresa de e-mail sgahjucaf@ahjucaf.org

Detalii cu privire la concurs puteți găsi la următorul link

Succese!