Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

События

Lecția deschisă cu genericul „Convenția Europeană și Curtea Europeană a Drepturilor Omului și Republica Moldova: între realitate și perspective” - 28 septembrie 2021 ora 11:30, 200B. Activitatea dată este destinată studenților de la Facultatea de Drept.

Prima întâlnire

01 Сентября 2021

Посмотреть все события

Задайте вопрос

Поиск

Invitație: lecție publică „ETICA PROFESIEI ȘI RESPONSABILITATEA CIVICĂ - DE LA OPORTUNITĂȚI LA RISCURI” - 16.03.2020

În legătură cu Circulara Ministerului nr. 03/1 - 09/1593 din 09.03.2020 p.3 - lecția publică este amânată. Urmăriți pagina pentru detalii ulterioare. 
 
 

UNIVERSITATEA DE STUDII EUROPENE DIN MOLDOVA în parteneriat cu LICEUL TEORETIC EUROPEAN va organiza o lecție publică cu tema: „ETICA PROFESIEI ȘI RESPONSABILITATEA CIVICĂ - DE LA OPORTUNITĂȚI LA RISCURI”. La această lecție va fi invitat Grigore Tinică, un profesor de peste hotare, academician, profesor universitar, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu”, Iași, România, Membru de onoare al Academiei de Științe a Moldovei, Membru corespondent al Academiei de Științe Medicale din România, Profesor Universitar Asociat, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Chișinău, Republica Moldova.
Evenimentul va avea loc pe data de 16 martie 2020, în aula 200 A, ora 9.00, str. Ghenadie Iablocikin 2/1, în cadrul Universității de Studii Europene din Moldova, mun. Chișinău, Republica Moldova.
La activitate vor participa peste 200 de lectori universitari și studenți de la ciclu I, studii superioare de licență de la specialitățile: drept, contabilitate, finanțe și bănci, servicii hoteliere, turism și agrement, business și administrare, relații internaționale, traduceri și interpretare, comunicare și relații publice, jurnalism și procese mediatice, asistență socială și psihologie, elevii claselor liceale, profesorii. Studenții din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și Universității de Stat din Tiraspol de asemenea sunt invitați.
 
Cu deosebită considerație,
Iurie Sedlețchi
doctor în drept,  profesor universitar,
Rectorul Universității de Studii Europene din Moldova