Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

События

Catedra „Drept Public” din cadrul Universității de Studii Europene din Moldova organizează Conferința științifică studențească interuniversitară națională cu participare internațională „Mecanisme naționale și internaționale de protecție a drepturilor omului în contextul promovării valorilor europene”, care va avea loc la data de 10 februarie 2023.

Prima întâlnire

01 Сентября 2022

Посмотреть все события

Задайте вопрос

Поиск

Chestionar despre transformarea digitală și utilizarea produselor și serviciilor publice

Bună ziua, stimate doamne și stimați domni, profesori și profesoare!

Vă propunem în atenția Dvs. un chestionar public care a fost lansat recent de către Națiunile Unite în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova și Agenția de Guvernare Electronică de colectare a opiniei tinerilor despre transformarea digitală și utilizarea produselor și serviciilor publice.

Guvernul RM este în proces de a elaborare o nouă Strategie Digitală Națională și propunerile, opiniile și ideile tinerilor sunt indispensabile pentru ca noua strategie digitală să-i vizeze și să-i beneficieze.

Ne dorim ca această inițiativă, inspirată direct de necesitățile practice și reale ale tinerilor, să amplifice vocile tuturor pentru a crea o viziune digitală colectivă, inclusivă și democratică.

Dacă sunteți interesați de această întrebare - vă rugăm să accesați chestionarul care este disponibil în limba română și rusă (alegeți limba în dreapta sus).