Contacts

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

Which Faculty from the listed below interests You?

Events

Catedra „Drept Public” din cadrul Universității de Studii Europene din Moldova organizează Conferința științifică studențească interuniversitară națională cu participare internațională „Mecanisme naționale și internaționale de protecție a drepturilor omului în contextul promovării valorilor europene”, care va avea loc la data de 10 februarie 2023.

Prima întâlnire

01 September 2022

View all events

Ask us a question

Search

Moldova Model United Nations 2022

Asociația pentru Dezvoltare Creativă invită studenții interesați de dezbateri, politică și relații internaționale să se înscrie ca participanți la programul Moldova Model United Nations 2022.

Model United Nations Moldova, cunoscut sub numele de MDMUN, este o conferință extracurriculară al cărei scop este educarea despre activitatea Națiunilor Unite. Acționând ca reprezentanți ai unei țări, agenții internaționale sau ai unei entități politice sau sociale, tinerii vor lua parte la dezbateri, studii de caz individuale și documentații pe teme de actualitate în geopolitică, protecția mediului, drepturile omului, economie, securitate, societate, cultură.

Conferința va avea loc în perioada 25-29 octombrie, în format OFFLINE, la Chișinău.

Vă puteți înscrie la acest link