Contacts

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

Which Faculty from the listed below interests You?

Events

Universitatea de Studii Europene din Moldova, împreună cu partenerii săi vă invită la Conferința științifică Internațională „PROMOVAREA VALORILOR SOCIAL-ECONOMICE ÎN CONTEXTUL INTEGRĂRII EUROPENE”, Ediția a 5-ea care va avea loc in perioada 02-03 decembrie 2022, Chișinău, Republica Moldova. Locul desfășurării: Sala de conferințe USEM: Strada Ghenadie Iablocikin 2/1, et 3, sala 308

Prima întâlnire

01 September 2022

View all events

Ask us a question

Search

Funcții vacante de ASISTENT SOCIAL și ANIMATOR SOCIO-EDUCATIV

AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei ”AVE Copiii” angajează ASISTENT SOCIAL pentru PROIECTUL „Asistență socială și medicală a refugiaților și solicitanților de azil în Moldova”.
POZIȚIE: full – time
Se subordonează Coordonatorului de Proiect.
 
Sunt căutate persoane cu experiență în asistență socială, vorbitor de limbă engleză, cu abilități bune de management de caz. 
 
OBIECTIVELE POSTULUI:
  • Planificarea strategică și operațională a activităților relative postului și implementarea eficientă a acestora, inclusiv monitorizarea și raportarea.
  • Implementarea şi respectarea obligaţiilor contractuale, relative postului, care decurg din acordurile de parteneriat şi alte tipuri de contracte cu donatorii și furnizorii;
  • Administrarea activităţilor Proiectului, relative postului, în conformitate cu procedurile interne aplicabile ale Asociaţiei şi cu condiţiile finanţatorului;
  • Asigurarea corespunderii strategiilor şi activităţilor relative postului cu Planul Strategic al Asociaţiei şi alte documente relevante domeniului.
Mai multe detalii despre post găsiți AICI.
 
AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei ”AVE Copiii” angajează ANIMATOR SOCIO-EDUCATIV în Centrul de zi ”Divertis”.
DOMENII: Servicii pentru copiii vulnerabili, inclusiv copiii străzii, animație socio-educativă.
POZIȚIE: part time – 0,5, începând cu 01.04.2019
 
Sunt căutate persoane carismatice, energice și copilăroase, cărora le place să lucreze cu copiii, care au răbdarea să asculte toate poveștile lor reale sau inventate și care se adaptează ușor nevoilor copiilor, persoane care pot fi pentru copii prieteni cât și psihologi.
 
OBIECTIVELE POSTULUI:
Sub supravegherea Coordonatorului Centrului de zi animatorul socio-educativ este responsabil de:
  • Organizarea şi animarea în Centrul de zi în consultare cu beneficiarii a activităţilor de timp liber (sportive, culturale, turistice, jocuri de societate etc.) și cu caracter deschis (ateliere creative, de expresie, dansuri, expoziţii, etc.)
Mai multe detalii despre post găsiți AICI.