Contacts

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

Which Faculty from the listed below interests You?

Events

Universitatea de Studii Europene din Moldova, împreună cu partenerii săi vă invită la Conferința științifică Internațională „PROMOVAREA VALORILOR SOCIAL-ECONOMICE ÎN CONTEXTUL INTEGRĂRII EUROPENE”, Ediția a 5-ea care va avea loc in perioada 02-03 decembrie 2022, Chișinău, Republica Moldova. Locul desfășurării: Sala de conferințe USEM: Strada Ghenadie Iablocikin 2/1, et 3, sala 308

Prima întâlnire

01 September 2022

View all events

Ask us a question

Search

Apel - LEAD Moldova (ediția a 5-a, 2022)

A fost lansat apelul la candidaturi pentru programul LEAD Moldova (ediția a 5-a, 2022) în care vor fi selectați cei mai buni 16 tineri juriști care demonstrează potențial de lideri și dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție.

Programul se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii 5 ani de carieră profesională, indiferent de profesia juridică (avocați, procurori, judecători, asistenți judiciari, consilieri juridici, etc.), masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

LEAD 2022 presupune trei sesiuni de training offline în Republica Moldova și România, ateliere online de aprofundare și discuții deschise cu profesioniști din diferite domenii, precum și implementarea unor proiecte de grup.

Dosarul de candidatură în limba româna va conține un CV, o scrisoare de motivație de o pagină și un eseu – tip idee de proiect de maxim 2 pagini despre o schimbare pe care vrei să o întreprinzi în organizație, profesie sau sistemul de justiție. Termenul limită de depunere este duminică, 28 august, ora 23:59.

Toate costurile de participare în program vor fi acoperite de organizatori, în afara transportului spre/dinspre locurile de desfășurare ale sesiunilor de training.

Pentru mai multe detalii consultați documentul anexat sau accesați platforma www.leadmoldova.org, site-ul www.ink.org.ro/leadership sau pagina www.facebook.com/LEADMoldova.

Programul este implementat de Asociația INK – Innovation Needs Knowledge (București, România) cu sprijinul financiar al Ambasadei Canadei.