Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

Задайте вопрос

Поиск

Un nou acord de colaborare: Pedersen Partners și USEM

 
Astăzi, 10 decembrie 2018, a fost încheiat un nou acord de colaborare între Pedersen & Partners și Universitatea de Studii Europene din Moldova. 
 
Prin acordul de colaborare cu Universitatea de Studii Europene din Moldova, Pedersen & Partners își propune să ofere studenților perspectiva de a construi o carieră frumoasă, de a lucra într-un mediu transparent și echitabil și cu perspective reale de creștere profesională în Moldova.
Studenții ar putea beneficia atât de angajare în câmpul muncii, cât și de stagii de practică. În calitate de companie ce lucrează după cele mai înalte și moderne standarde, Compania dorește să împărtășească cunoștințele și experiența sa prin diverse sesiuni tematice, mese rotunde și activități în comun cu studenții. 
 
Prima masă rotundă va avea loc joi, 20 decembrie, în incinta USEM. 
 
Pedersen & Partners este o companie internatională de executive search, ce își desfășură activitatea în 57 de birouri proprii în 53 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia și America. Valorile companiei Încrederea – Colaborarea– Profesionalismul se aplică în egală măsură atât în interacțiunea noastră cu clienții, cât și cu executivii. 
Compania a fost fondată în anul 2001, de către Poul Pedersen, și de atunci și-a continuat creșterea globală. În anul curent au fost deschise birouri în Elveția, Malaezia, Norvegia și Italia. Mai multe informații pot fi găsite AICI. Pedersen & Partners și-a deschis biroul din Chișinău în 2007 și pe cel din Bălți în 2011. La moment, compania are în jur de 200 de angajați în Moldova. 
 
 
„Suntem siguri că va fi o colaborare fructuoasă, care să răspundă, prioritar, intereselor studenților și absolvenților USEM.” 
Pedersen & Partners