Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

На какой Факультет Вы хотели бы поступить?

События

The International Scientific Conference will be organized on December 3-4, 2021. The conference publications will be published in the conference volume with ISBN code in Republic of Moldova, Indexing in the IBN. Publication of materials is free. Publication on paper is charged.

Prima întâlnire

01 Сентября 2021

Посмотреть все события

Задайте вопрос

Поиск

La 26 aprilie 2021 a trecut în neființă Anatolie Donciu

La 26 aprilie 2021, după o boală necruțătoare, a trecut în neființă Anatolie Donciu – conf. univ., dr. la catedra „Drept Public” a Facultății de Drept a Universității de Studii Europene din Moldova.  

Dn Anatolie Donciu a fost colaboratorul USEM timp de 15 ani și a activat în funcția de decan al Facultății de Drept și prorector al universității.

Anatolie Donciu s-a bucurat în rândurile colegilor de un respect deosebit și binemeritat pentru distinsele sale calități omenești, profesionalism,inteligență și bunăvoință. Dlui a fost apreciat și respectat de numeroasele generații de studenți ca un dascăl talentat și un jurist de cea mai înaltă calitate.  

De-a lungul prodigioasei şi pilduitoarei sale cariere, Anatolie Donciu a reuşit să devină o personalitate emblematică a Republicii Moldova prin competenţa şi cercetările sale juridice neîncetate, care i-au adus notorietate europeană.

În aceste clipe de adâncă durere, administraţia Universităţii de Studii Europene din Moldova exprimă sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să Vă dea puteri pentru a rezista acestei pierderi irecuperabile!

Omul cuvântului, onoarei şi profesionistul dedicat domeniului jurispurudenții aşa va rămâne în amintirea noastră multstimatul Anatol Donciu!

Dumnezeu sa-l odihnească în pace, drum lin spre cele veşnice!