Контакты

Anticamera USEM
+373 22 509 122
+373 22 509 148
info@usem.md

Facultatea de Drept
+373 22 509 137

Facultatea de Psihologie și Asistență Socială
+373 22 509 196

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării
+373 22 509 193

Secția studii
+373 22 509 140

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127

Mesajul de felicitare al Rectorului - USEM 25 de ani

 
Mesajul de felicitare al rectorului USEM Iurie Sedlețchi adresat profesorilor, studenților și personalului auxiliar:
 
„  Stimați membri ai Senatului și comunității academice!
  Dragi colegi! Dragi studenți!
  Pe 7 octombrie 2017 Universitatea de Studii Europene din Moldova marchează 25 de ani de la înființare.
Drumul pe care l-a străbătut instituția noastră nu a fost ușor, dar spre cinstea tuturor celor, care au onorat-o, ca dascăli sau ca studenți, fiecare a contribuit prin entuziasm, competență și dăruire, la înălțarea unui veritabil Templu al Educației, Științei și Cunoașterii, care este astăzi USEM.
  În acești  25 de ani universitatea noastră s-a dovedit a fi un competitor remarcabil în evoluția învățământului superior moldovenesc, izvor de reputați  specialiști  în varii domenii, educați și instruiți să facă performanță în societatea noastră.
  Dragi colegi profesori! Cu toții, reverberăm sufletește, trăim emoțiile devenirii acestei universități! Putem fi, cu adevărat, mândri , pentru tot ce s-a realizat, iar rolul Dumneavoastră nu poate fi supraevaluat. Dumneavoastră sunteți inima și sufletul Universității! Dumneavoastră deschideți ușile oportunităților și viselor inspirate, cultivând virtuți, valori și încredere  în societatea noastră!
  
  Folosesc acest prilej pentru a vă dori din toată inima, succese în efortul admirabil de a însoți studenții pe drumul cunoașterii, cu aceiași competență, responsabilitate și înalt profesionalism!
 
  Dragi studenți! Vă respect că ați ales o universitate excepțională, cu cei mai buni profesori și tradiții educaționale. Vă lansați într-o nouă etapă a devenirii voastre profesionale, cu elanul tinereții și cu dorința de împlinire spirituală, pe drumul de carieră, conectați la universul fascinat al științei și inovării. Nu este o cale ușoară, deoarece studiile superioare presupun efort, dar și talent, spirit creator și inovator. Dacă veți merge pe această cale cu pasiune și chibzuință, vegheați cu generozitate și dăruire de corpul profesoral, atunci sunt convins că veți deveni specialiști capabili să faceți față cerințelor unei societăți moderne bazată pe o concurență acerbă în toate domeniile!
 
  La mulți ani, rodnici, luminoși și buni!
 
Cu cele mai alese considerațiuni,
Iurie Sedlețchi,
Rectorul Universității  de Studii Europene din Moldova, 
doctor în Drept, profesor universitar”

Этот сайт использует Cookie

Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик, подбирать для вас подходящий контент и рекламу, а также дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях. Мы передаем информацию о ваших действиях на сайте партнерам Google: социальным сетям и компаниям, занимающимся рекламой и веб-аналитикой. Наши партнеры могут комбинировать эти сведения с предоставленной вами информацией, а также данными, которые они получили при использовании вами их сервисов.