Contacte


Comisia de Admitere
+373 22 509 140
+373 22 509 127
+373 22 509 149

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Vă așteptăm la Ziua Ușilor Deschise la USEM!

Universitatea de Studii Europene din Moldova și-a început activitatea la 7 octombrie 1992 (fiind succesoarea instituției superioare de învățământ „Academia de Drept din Moldova”), având o istorie bogată și o tradiție solidă în domeniul învățământului superior.

Universitatea de Studii Europene din Moldova (USEM) este o instituție privată de învățământ superior, acreditată de către autoritățile statale ale Republicii Moldova, în conformitate cu legislația în domeniu.

Obiectivele principale ale Universității de Studii Europene din Moldova sunt: pregătirea, perfecționarea și recalificarea la nivel superior a specialiștilor și cadrelor științifice în diverse domenii, promovarea cercetărilor științifice, asigurarea aspirațiilor de aprofundare și extindere a studiilor superioare de licență, masterat și doctorat.

Pentru a face cunoștință cu sediul universității, administrația, cadrele didactice, procedurile de înmatriculare și altele, la data de 25 mai 2024 va avea loc „Ziua ușilor deschise” (începând cu ora 10:00, adresa: municipiul Chișinău, str. Gh. Iablocikin 2/1).

La eveniment sunt invitați directori de licee/colegii, cadre didactice, studenți, viitori studenți și alți doritori.

Universitatea este recunoscută pentru standardele sale academice ridicate și pentru curriculum diversificat, adaptat pieții muncii și dezvoltării personale și profesionale a studenților.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.