Contacte


Comisia de Admitere
+373 22 509 140
+373 22 509 127
+373 22 509 149

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Social Impact Award - Acum și în Moldova!

Social Impact Award sprijină tinerii antreprenori sociali în stadiu incipient în dezvoltarea și implementarea soluțiilor de afaceri inovatoare care abordează provocările societății. SIA este un incubator de antreprenoriat social și, totodată, o competiție în care încercăm să descoperim tinerii cu potențial antreprenorial, să îi trecem printr-un proces de incubare și mentorat de trei luni și, ulterior, să premiem cele mai bune proiecte cu premii în bani și bilete la summit-ul international Social Impact Award.

E vorba despre o competiție internațională care are loc in 27 de țări și se finalizează cu un summit al câștigătorilor din toate țările, de obicei în luna noiembrie.

Dintre câștigătorii de anul trecut, o echipă și-a lansat deja business-ul pe piață, iar o a doua este în proces de lansare.

Site-ul de prezentare al proiectului (la moment este disponibil doar site-ul pentru România): https://romania.socialimpactaward.net/

Și aici găsiți platforma unde studenții se pot înscrie pentru a aplica la proiect: https://apply.socialimpactaward.net/moldova/ 

Baftă tuturor!

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.