Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Aviz studenților Facultății Științe Economice referitor la desfășurarea studiilor la USEM.

Stimați studenți ai Facultății Științe economice!

Anul de studii 2020-2021 începe în condiții de stare de urgență in sănătate publică, iar noi suntem obligați să respectăm regulamentele, ordinele și recomandările Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

În perioada 01.09.2020 – 14.09.2020 studiile se vor desfășura on-line.

Orarul este afișat pe saitul USEM la rubrica Facultatea Științe Economice. Fiecare student este informat și prin intermediul grupelor formate pe WhatsApp și prin scrisori în poșta electronică de către Decanat.

Modalitatea on-line de desfășurare a orelor în procesul de predare – prin intermediul Google classroom.

În acest context, vă punem la dispoziție următoarea informație organizatorică:

  1. Pentru anul I de studii

Studenții înmatriculați în anul I de studii 2020-2021, învățământ cu frecvență (1/3)

la specialitățile: Finanțe și bănci, Contabilitate, Business și administrare și Servicii hoteliere, turism și agrement sunt înscriși în grupele academice precum:

  • specialitatea Finanțe și bănci – o singură grupă academică 101 FB
  • specialitatea Contabilitate – o singura grupă academică 102 CA
  • specialitatea Business și administrare – o singură grupă 103 BA
  • specialitatea Servicii hoteliere, turism și agrement – o singură grupă 104 TUR

Studenții anului I, învățământ cu frecvență Finanțe și bănci, Contabilitate, Business și administrare și Servicii hoteliere, turism și agrement sunt înscriși pe platforma Google classroom la cursurile conform orarului. Cine nu a reușit să se înscrie sau nu are invitație – vă rugăm să ne contactați la adresa electronică: lilia.sargu@usem.md

Pe data de 01.09.2020, conform orarului, se vor organiza ore de informare și ghidare pentru o ușoară integrare în procesul de studii. Vă rugăm să fiți atenți, calmi și cu multă răbdare în cazul în care apar unele devieri de la program. Ne cerem scuze anticipat în cazul dat.

Vă asigurăm că cu eforturi comune vom reuși să realizăm lucruri mari!

Pentru Studenții înmatriculați în anul I de studii 2020-2021, învățământ cu frecvență redusă (1/4)

la specialitățile: Finanțe și bănci, Contabilitate, Business și administrare și Servicii hoteliere, turism și agrement vor fi prezentate instrucțiuni mai tarziu în conformitate cu calendarul academic. 

  1. Pentru anul II, III și IV de studii

Studenții anului II și III, învățământ cu frecvență (1/3)Finanțe și bănci, Contabilitate, Business și administrare și Servicii hoteliere, turism și agrement sunt înscriși pe platforma Google classroom la disciplinele din orar și trebuie să accepte înscrierea la curs. Prima lecție începe de la orele 09.45 ( pentru comoditate și asigurarea unei prezențe la ore mai mare).

Studenții anului II, III și IV, învățământ cu frecvență redusă (1/4) Finanțe și bănci, Contabilitate, Business și administrare și Servicii hoteliere, turism și agrement urmează calendarul academic.