Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Evenimente

Catedra „Drept Public” din cadrul Universității de Studii Europene din Moldova organizează Conferința științifică studențească interuniversitară națională cu participare internațională „Mecanisme naționale și internaționale de protecție a drepturilor omului în contextul promovării valorilor europene”, care va avea loc la data de 10 februarie 2023.

Prima întâlnire

01 Septembrie 2022

Vezi toate evenimentele

Adresați o întrebare

Căutare

Andrei CHEPTINE a plecat în Eternitate

Andrei CHEPTINE, ambasador, ex-ministru al Economiei, doctor în ştiinţe tehnice, fost decan la Facultatea de Științe Economice și prorector al Universității de Studii Europene din Moldova (USEM) s-a stins din viață.

A fost un eminent cadru universitar și profesionist desăvâșit în științele economice, dedicîndu-și întreaga viață perfecționării profesionale a tinerelor generații și țării sale atunci când i s-au solicitat serviciile. Era de o modestie și de o discreție aproape pioase, calități pentru care a fost respectat și iubit enorm de către cei care l-au cunoscut.

Cu aceiași discreție caracteristică a plecat la cele veșnice, lăsând în urmă regrete înlăcrimate familiei, prietenilor apropiați, foștilor colegi și studenți.

Dumnezeu să-l odihnească și să-l primească la dreapta Sa!

Condoleanțele noastre familiei și celor care i-au fost aproape!
Iurie Sedlețchi, rectorul USEM
Consiliul de Administrație al USEM