Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

30 de ani de justiție într-o carte - „Justiția constituțională”. Lansare de carte.

 
77 de articole, care cuprind cercetări științifice în domeniul dreptului constituțional, studii de caz și articole publicistice despre activitatea autorităților judecătorești și Curții Constituționale din ultimii 30 de ani. Toate acestea au fost înglobate în cartea „Justiția constituțională”, care a fost lansată astăzi la Universitatea de Studii Europene din Capitală.
Autori ai lucrării sunt cunoscutul jurist Victor Pușcaș, fost președinte al Curții Supreme de Justiție și al Curții Constituționale, și doctorul în drept Valeriu Kuciuk.
La editarea cărții „Justiția constituțională”, autorii au cercetat cele mai importante evenimente de ordin juridic din ultimii 30 de ani.
Pe lângă cronologia celor mai importante evenimente din domeniul dreptului, cartea conține un șir de recomandări pentru perfecționarea justiției.
„Cartea aceasta este îndreptată tuturor cititorilor, deputaților, funcționarilor publici, demnitarilor de stat, inclusiv studenților care doresc să se specializeze în dreptul constituțional”.
 
Cartea a fost editată în 100 de exemplare și va fi distribuită gratis în bibliotecile și universitățile din țară.
Sursă: NTV Moldova
 
 
 
 

Sursă: Accent TV