Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
+373 22 509 148
info@usem.md

Facultatea de Drept
+373 22 509 137

Facultatea de Psihologie și Asistență Socială
+373 22 509 196

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării
+373 22 509 193

Secția studii
+373 22 509 140

Contabilitatea
+373 22 509 143

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127

Prezentatorii emisunii FABRIKA s-au întâlnit cu studenţii de la Universitatea de Studii Europene din Moldova

 
Realizatorii emisiunii „Fabrika” au mers, astăzi, în vizită la Universitatea de Studii Europene din Moldova. Nu pentru a le ţine lecţii studenţilor, ci pentru a le împărtăşi experienţa profesională. Cei prezenţi la întâlnire au pus întrebări şi au venit cu sugestii.
Realizatorii „Fabrika” s-au întâlnit cu profesorii şi studenţii facultăţilor de Drept, Economie şi Jurnalism.

Tinerii şi profesorii spun că întâlnirea a fost utilă şi interesantă: 

„A fost o întâlnire planificată, mult aşteptată. Aceste personalităţi care sunt de fapt pentru noi modele ca jurnalişti care ne inspiră şi ne fac să facem profesia asta mai frumoasă şi mai bună”.

„Exprimă în direct ce se petrece în Republica Moldova, îmi place perseverenţa lor Îmi place că se pun întrebările direct, la temă. E o emisiune destul de bună care trebuie Republicii Moldova”.

„Pe micul ecran văd şi aud ceea ce spun ei, ceea ce gândesc ei şi respectiv aici am avut ocazia să aud ceea ce vrem noi să-i întrebăm şi să avem răspunsurile la care, într-un mod ne-au chinuit atîta timp”.

Prezentatorii emisiunii spun că astfel de întâlniri îi ajută să fie mai aproape de public:

„A fost o întâlnire foarte utilă, extrem de plăcută, cu multe întrebări, foarte multe curiozităţi. E ceea ce aşteptăm de la public, interesul lor îl exprimă în anumite întrebări”, a declarat Rita Ursalovschi.

„Îmi arată faptul că oamenii sunt cu adevărat interesaţi. Contează foarte mult să poţi privi telespectatorii în ochi şi să le poţi auzi vocea”, a spus Cristian Tabără.
 
Aceasta este a doua întâlnire a realizatorilor emisiunii cu studenţii şi profesorii universităţilor din ţară. Săptămâna trecută, o întâlnire similară a avut loc la Universitatea de Stat.
 

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.