Contacts

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

Which Faculty from the listed below interests You?

Events

Universitatea de Studii Europene din Moldova, împreună cu partenerii săi vă invită la Conferința științifică Internațională „PROMOVAREA VALORILOR SOCIAL-ECONOMICE ÎN CONTEXTUL INTEGRĂRII EUROPENE”, Ediția a 5-ea care va avea loc in perioada 02-03 decembrie 2022, Chișinău, Republica Moldova. Locul desfășurării: Sala de conferințe USEM: Strada Ghenadie Iablocikin 2/1, et 3, sala 308

Prima întâlnire

01 September 2022

View all events

Ask us a question

Search

La 26 aprilie 2021 a trecut în neființă Anatolie Donciu

La 26 aprilie 2021, după o boală necruțătoare, a trecut în neființă Anatolie Donciu – conf. univ., dr. la catedra „Drept Public” a Facultății de Drept a Universității de Studii Europene din Moldova.  

Dn Anatolie Donciu a fost colaboratorul USEM timp de 15 ani și a activat în funcția de decan al Facultății de Drept și prorector al universității.

Anatolie Donciu s-a bucurat în rândurile colegilor de un respect deosebit și binemeritat pentru distinsele sale calități omenești, profesionalism,inteligență și bunăvoință. Dlui a fost apreciat și respectat de numeroasele generații de studenți ca un dascăl talentat și un jurist de cea mai înaltă calitate.  

De-a lungul prodigioasei şi pilduitoarei sale cariere, Anatolie Donciu a reuşit să devină o personalitate emblematică a Republicii Moldova prin competenţa şi cercetările sale juridice neîncetate, care i-au adus notorietate europeană.

În aceste clipe de adâncă durere, administraţia Universităţii de Studii Europene din Moldova exprimă sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să Vă dea puteri pentru a rezista acestei pierderi irecuperabile!

Omul cuvântului, onoarei şi profesionistul dedicat domeniului jurispurudenții aşa va rămâne în amintirea noastră multstimatul Anatol Donciu!

Dumnezeu sa-l odihnească în pace, drum lin spre cele veşnice!