Contacts


Admission Committee
+373 22 509 140
+373 22 509 127
+373 22 509 149

Accounting
+373 22 509 143

High School Reception
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Which Faculty from the listed below interests You?

Ask us a question

Search

Banca Națională își deschide porțile pentru cetățenii de toate vârstele

Banca Națională a Moldovei (BNM) își deschide porțile pentru public cu prilejul aniversării  a 33-a de la fondare într-un  format nou, oferind doritorilor de a cunoaște ce reprezintă o bancă centrală posibilitatea de a o vizita în zilele de odihnă – 8 și 9 iunie, pentru un acces mai liber și mai extins. 

Cetățeni de toate vârstele vor putea vedea expoziția  BNM cu mărturii documentare din istoria monetară și să „parcurgă” etapele devenirii monedei naționale până în prezent, să admire colecția de monede comemorative și jubiliare emise de Banca Națională a Moldovei, dar și mostre ale altor bănci centrale. 

De asemenea, vizitatorii vor fi invitați la câteva ateliere de lucru, concepute într-o manieră interactivă la subiecte utile din domeniul financiar-bancar. Astfel, oricine va fi interesat, va putea să examineze în mod individual la un echipament specializat elementele de siguranță ale monedei naționale în cadrul unei prezentări ample a acestora de către experții BNM. 

La fel, o temă ce va fi pusă în atenția publicului va fi „Siguranța plăților fără numerar” – un aspect al vieții noastre de zi cu zi, pe care e bine să-l cunoască orice consumator.  

Banca Națională a pregătit și un atelier special pentru studenții și tinerii în formare profesională în care vor fi prezentate oportunitățile de carieră la BNM. 

Activitățile se vor desfășura între orele 11:00 și 17:00, la fiecare oră fixă. 

Ziua Ușilor Deschise este un eveniment pe care banca centrală îl desfășoară în mod tradițional la aniversarea constituirii sale, afirmându-și transparența și dorința de a fi aproape de public.

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyze our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.