MDРУEN
Precedent |  Știri  |  Next

O primavară de vis, plină de dăruire de viaţă!

 
A devenit deja o tradiţie pentru Centrul Naţional de Transfuzie a Sîngelui să organizeze anual, la data de 01 martie, un eveniment de donare voluntară de sînge.
Mesajul evenimentului este de a îndemna populaţia, să doneze voluntar sînge, contribuind, astfel, la dăruirea de viaţă printr-un act de înalt spirit civic, sensibilizînd în primu rînd tineretul în contextul ideii „O primavară de vis, plină de dăruire de viaţă!”.
 
 
Pentru acest eveniment Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale de comun cu Centrul Naţional de Transfuzie a Sîngelui şi în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Republica Moldova realizează o campanie de informare a populaţiei şi tineretului din instituţiile de învăţâmînt superior şi mediu de specialitate din municipiul Chişinău.
În cadrul evenimentului, fiecare donator de sînge va beneficia de garanţiile sociale, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare şi alte surprize.
 
Evenimentul va avea loc joi, 01 martie 2018, prima zi a primăverii, în incinta Complexului Comercial Jumbo (mun. Chişinău, bd. Decebal 23/1).
Doritorii de a participa la acest act de caritate sunt aşteptaţi pentru a dona sînge de la 10:00 pînă la 16:00 pentru a dona sînge.
 
Fiţi alături de donatorii voluntari de sînge-salvatori a mii de vieţi omeneşti!

Student

Linie fierbinte

Anticamera USEM

+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@yahoo.com

De unde ați aflat despre USEM?

Adresați o întrebare